5-sterren reviews op Trustpilot
Gratis verzending vanaf €175 voor NL & BE!
Afhalen op afspraak mogelijk
Uitsluitend 100% originele producten
5-sterren reviews op Trustpilot

Belangrijke Mededeling: Veranderingen bij TCG Experts

Belangrijke Mededeling: Veranderingen bij TCG Experts

Beste Pokémon Trainers,

We willen graag de tijd nemen om een belangrijke verandering binnen TCG Experts met jullie te delen. Vanaf 1-1-2024 zullen we stoppen met het aanbieden van nieuwe sealed Pokémon-producten via onze webshop. Maar maak je geen zorgen, we blijven onze producten aanbieden totdat onze voorraad is uitverkocht.

Daarentegen zijn we verheugd om aan te kondigen dat we ons volledig zullen gaan concentreren op de handel in tweedehands Pokémon-kaarten. Dit betekent dat we ons assortiment zullen uitbreiden en onze expertise zullen benutten om een nog bredere selectie van kaarten aan te bieden voor verzamelaars en spelers over de hele wereld.

Wat betekent dit voor jou als klant? Ten eerste, onze webshop zal een uitverkoop houden om onze laatste voorraad aan sealed producten op te ruimen. Dit is jouw kans om te profiteren van geweldige aanbiedingen op enkele van je favoriete Pokémon-producten. Wees er snel bij, want op is écht op!

Bovendien staan we altijd open voor het overkopen van jouw Pokémon-collecties. Of je nu een doos vol dubbele kaarten hebt of een zeldzame graded kaart die je wilt verkopen, wij zijn er om je te helpen. Onze inkoopdienst biedt de volgende prijzen tussen 60-80% van de Cardmarket prijzen voor hoogwaardige kaarten, en we zijn altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten om onze collectie te verrijken.

Als je interesse hebt om je collectie te verkopen of te ruilen, neem dan gerust contact met ons op via:

Mijn naam is Hizkia de Kwant, en ik kijk ernaar uit om je te helpen met al je Pokémon-verzamelbehoeften.

We willen onze trouwe klanten bedanken voor hun voortdurende steun en vertrouwen in ons bedrijf. Deze nieuwe stap in onze reis zou niet mogelijk zijn zonder jullie, en we kijken ernaar uit om onze passie voor Pokémon met jullie voort te zetten in deze nieuwe richting.

Als laatste toevoeging willen we graag vermelden dat onze tweedehands handel te vinden is op Cardmarket. Bezoek onze website en klik op de link om onze winkel op Cardmarket te bezoeken. Hier bieden we een indrukwekkende selectie van meer dan 100.000 verschillende Pokémon-kaarten aan, zodat je jouw collectie verder kunt uitbreiden en jouw favoriete kaarten kunt vinden.

Als je vragen hebt over deze veranderingen of als je geïnteresseerd bent in het verkopen van jouw Pokémon-collectie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat altijd klaar om te helpen.

Bedankt voor je begrip en tot ziens in onze webshop!

Met vriendelijke groet,

Hizkia de Kwant
TCG Experts


De waardering van Monsterkorting.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 727 reviews.
nl_NLDutch