5-sterren reviews op Trustpilot
Gratis verzending vanaf €175 voor NL & BE!
Afhalen op afspraak mogelijk
Uitsluitend 100% originele producten
5-sterren reviews op Trustpilot

Shiny Treasure EX komt officieel uit!

Shiny Treasure EX komt officieel uit!

Shiny treasure EX: Nieuwe En Shiny Onthullingen

Het is officieel, Shiny Treasure ex is onthuld in Japan! We kregen voor het eerst lucht van deze set door handelsmerkaankondigingen zeven maanden geleden.

De set zal op 1 december in Japan worden uitgebracht en zal 190 kaarten bevatten, exclusief de secret rares.

Een opvallend kenmerk van deze set is het overvloed aan shiny Pokémon als secret rares. Het zijn allemaal herdrukken van het afgelopen jaar, maar met alternatieve glanzende illustraties. Dit is zoals we dat kennen van voorgaande glanzende sets, zoals VMAX Climax en Shiny Star V.

Er zijn ook hints naar vele andere glanzende herdrukken:

Shiny Treasure ex zal een groot aantal secret rare kaarten bevatten. Bijvoorbeeld, Shiny Charizard ex zal kaart #331/190 zijn. Hierdoor kunnen we met zekerheid stellen dat er meer dan 150 geheime zeldzame kaarten in deze set zullen zitten. (Shiny Star V bevatte 190 kaarten in de hoofdset en 140 geheime zeldzaamheden, wat neerkomt op een totaal van 330 kaarten.)

Shiny Treasure ex is Japan’s jaarlijkse herdrukset, dus de hoofdset zal voornamelijk herdrukte kaarten bevatten, aangevuld met misschien 15-30 gloednieuwe kaarten. Deze herdruksets zorgen ervoor dat kaarten van het afgelopen jaar beschikbaar blijven voor Japanse spelers en verzamelaars.


Tot nu toe is slechts één nieuwe kaart onthuld:

Clive – Trainer Supporter

Je tegenstander onthult zijn hand. Trek 2 kaarten voor elke Supporter-kaart die je daar vindt.

Je mag tijdens je beurt slechts 1 Supporter-kaart spelen.

Deze sets bevatten ook kaartillustraties die eerst in het Engels zijn uitgebracht – dit is meestal hoe Japan promokaarten ontvangt die wij gedurende het jaar in onze speciale dozen en prereleasekits krijgen.

Zoals bij alle Holiday Sets, bevat elke Shiny Treasure ex boosterpack 10 kaarten. Elk boosterpack wordt geleverd met een gegarandeerde Pokémon ex.

We verwachten dat Shiny Treasure ex deel zal uitmaken van onze nog naamloze Scarlet & Violet 4.5 set in januari.


De waardering van Monsterkorting.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 727 reviews.
nl_NLDutch