5-sterren reviews op Trustpilot
Gratis verzending vanaf €175 voor NL & BE!
Afhalen op afspraak mogelijk
Uitsluitend 100% originele producten
5-sterren reviews op Trustpilot

Opening van de Pokémon Showroom in Spijkenisse

Opening van de Pokémon Showroom in Spijkenisse

Welkom, Pokémon-fans! We zijn verheugd om jullie te vertellen over de opwindende openingsdag van de Pokémon Showroom in Spijkenisse, georganiseerd door tcgexperts.nl & monsterkorting.nl. Op 1 juli hebben we de deuren geopend van onze showroom op de Pascalweg 8c, 3208KL, en wat een geweldige dag was het!

De hele dag door waren er tal van spannende weggeefacties en verrassingen voor jong en oud. Maar liefst 500 enthousiaste Pokémon-liefhebbers zijn naar onze showroom gekomen om deel uit te maken van dit bijzondere evenement. Het was een verzameling van gepassioneerde fans die allemaal dezelfde liefde delen voor deze geliefde franchise.

Een van de hoogtepunten van de dag was de gratis snoep- en drankjesstand voor de kinderen. We wilden ervoor zorgen dat iedereen een geweldige tijd had en zich helemaal ondergedompeld voelde in de wereld van Pokémon. De stralende gezichten van de kinderen terwijl ze genoten van hun lekkernijen, vulden ons hart met vreugde.

Maar het waren niet alleen de kinderen die plezier hadden. Ook volwassenen genoten van de sfeer en de kans om hun verzameling uit te breiden. We zagen mensen vanuit het hele land naar onze opening komen, met als absolute topper een gezin uit West-Vlaanderen dat maar liefst 230 kilometer heeft gereden om bij ons te zijn. Dat is de toewijding van echte Pokémon-fans!

Het was een dag vol vreugde, gelach en verbondenheid. We zijn zo dankbaar voor de fantastische support en het enthousiasme dat we hebben ontvangen. Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat onze showroom nu wekelijks geopend zal zijn op zaterdagen van 09:00 tot 12:00 uur. We willen ervoor zorgen dat iedereen de kans krijgt om onze showroom te bezoeken en de magie van Pokémon te ervaren.

We willen ook graag van deze gelegenheid gebruik maken om onze geweldige klanten te bedanken. Jullie zijn de reden waarom we zo’n geweldige dag hebben gehad en waarom we elke dag met enthousiasme ons werk doen. We beloven om altijd ons best te doen om jullie de beste Pokémon-ervaring te bieden.

Dus, markeer je agenda en kom langs in de Pokémon Showroom in Spijkenisse. Of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent, een fanatieke speler of gewoon iemand die de magie van Pokémon wil ontdekken, je bent altijd welkom. Samen kunnen we de avonturen van onze favoriete Pokémon delen en nieuwe herinneringen creëren.

Nogmaals bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van onze openingsdag. Jullie hebben deze dag onvergetelijk gemaakt. We hopen jullie allemaal snel te zien en jullie te verwelkomen in onze prachtige Pokémon Showroom!

Tot ziens en blijf Pokémon vangen!

Met vriendelijke groet,

Het team van tcgexperts.nl & monsterkorting.nl


nl_NLDutch